Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kupi novo crevo sa pištoljemMarko jel si zadovoljan sa tim CO2 aparatom ja imam isto takav hoce po neki put da zguzva zicu na tockicu.
Ako se vari to mora na strugu da se centrira pa da se vari i mora da bude dobro centrirano da bi radilo bez problema.
Ima na youtubu dosta rusa koji prave svašta sa tim diferencijalima i oni jednostavno skrate poluosovinu i narežu polako nove nutove brusilicom.
Tesko ces glodalicom uraditi tvrd je to materijal, a BRUCE LEE neprasta ni naj tvrdjem celiku!!!!Nisam za to da sečem pa varim. A i meni je prva pomisao bila brusilica, ali kako nisam lake ruke plašim se da ne upropastim osovinu. Izgleda da će ipak ići negde na glodalicu.
Mora se u strugu ucentrirati i kad se dobro zavari nema teorije da ce puci na varu.Nisam za to da sečem pa varim. A i meni je prva pomisao bila brusilica, ali kako nisam lake ruke plašim se da ne upropastim osovinu. Izgleda da će ipak ići negde na glodalicu.
Od prvog dana guzva zicu pokusavao sam sa tockicemi pritiskom na zicu ali povremeno zguzva zicu dok je dizna nova ide lepo.Neznam dali mogu da ugradim euro prikljucaki i novo crevo i pistolj jer nemam veliki posao kupio sam ga za svoje kucevne potrebemoj je trfazno monofazni i solidno vari.kupi novo crevo sa pištoljem