lovac luka
Član
Svaka cast i prosli sam gledao hocu i ja da prodam SIP-a pa da uzmem K-2 i da pravim bunkeras
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od kog drveta su daske ?Ovih dana pravio sebi jedan "dobar" radni sto,pošto sam dosad čekićao na ko zna čemu,pa je tako došlo vreme da rešim i taj problem.Koliko je uloženo mislim da je dobro i ispao.
Bolje bi bilo da si stavio gore daske od tvrdog drveta (npr bagrem ili hrast). Ipak će tu biti kucanja,lupanja i sl.,a topola je mekana i svaki udarac ce se poznavati.
Inace, sto je odličan
2,6x1 metar radna povrsina, visina 85 cm. Cevi za okvir 4x4cm,nogari 2 cola cevi.Marko,daj malo dimenzija.svidja mi se sto,moram i ja uskoro praviti sebi nesto tako.
Ja sam zadovoljan.Promeni pistolj malo kvalitetniji i resio si problem.I dizne kvalitetne obavezno.Marko jel si zadovoljan sa tim CO2 aparatom ja imam isto takav hoce po neki put da zguzva zicu na tockicu.
Marko jel si zadovoljan sa tim CO2 aparatom ja imam isto takav hoce po neki put da zguzva zicu na tockicu.
Mora da imas oprugu na tom tockicu popusti malo da manje pritiska i kad zica zapne da prokliza i onda nece da guzva .