Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takve siroke imaju najvise MAN-ovi sa iz uvoza. To su ja mislim 385/70 ili 80R22.5Jel se meni čini ili nisi vadio originalno srce felge? Ja godinama planiram da uradim isto to sa felgama 22.5" ali planiram da nadjem gume koje šleperi nose naprijed, one imaju nizak profil a jako su široke. Odlično je ispalo, nosivost sada sigurno više neće biti problem kao ni nabavka drugih guma, tih kamionskih guma ima na svakom ćošku.
pre mnogo godina mi je iskocio obruc,slomio mi je u nosu i kost i hrskavicu a imao sam i nekoliko savovaSamo da vam dam jedan savet kad kupujete ovakve felne sa obrucem.OBAVEZNO obratite paznju u kakvom je stanju ovaj "falc" gde naleze obruc (posto su to stare felne,moze da se desi da od korozije bude ostecen) i kad pumpate gume sa ovakvim felnama OBAVEZNO stavite (provucite kroz rupe na felni) dva tri pajsera,radi sigurnosti.
Dobro,onda strana na kojoj je obruc bi trebalo da bude na zemlji kad se duva guma,ali treba paziti da li je dobro obruc legao u falc.(u toku duvanja dok je jos mali pritisak,povremeno se kucka cekicem po obrucu da dobro legne)Brankoviću ovde nema rupa da provuče pajser jer je srce skroz okruglo.
Liju se Tubeles. Na kamionima su to dimenzija R19.5(mali kamioni) i R22.5(veliki kamioni). Felne kao kod markokurjega su R20 i nisu tubeless i felna ima svoj obruc. Tubeles se montira kao automobilska, a ova ima gumeni pojas unutar felne, na felnu se nabaci guma sa unutrasnjom, pa se montira taj obrucJA citam i citam i ne kapiram kako moze felna da pukne i da se dogodi to sto se Kolegi Goranu dogodilo??? ZAr se felne ne liju ucelosti??? Bar sam ja takvu info imao...?