Pomoc oko odluke za kupovinu traktora

• Začetnik teme crnimladjo
  • Datum pokretanja
Pogledaj u temi Belarus.Nije česta pojava ali se dešava.

Da li neko moze da mi kaze kakav je to traktor IFA ZT 300 125ks bez prednje i da li vredi dati za njega 4500e. Da ne bude da za njega nema delova.

zbog toga se i prodaje inace je odlican traktor imas ga na strani proizvodjaci na 3 strani pod forschit , mada je to imalo mnogo para ,delove mozes naci u madjarskoj. samo uzeti toliki traktor bez prednje?

ja imam dosta prijatelja koji su kupili nove beloruse i nijedan od njih nije se pozalio niti se kvare, samo redovno odrzavanje. samo da napomenem da oni rade usluzno sa njima tj. hocu reci da se maksimalno koriste. zeleo bi da dodam jos i to koliko je meni poznato ima ljudi koji bi sjeb..i i nakovanj a ne traktor, tako da su to samo price. sta im se kvari mislim na nove beloruse neka vec neko napise konkretno ?!

ja nisam ni rekao da se ne moze pokvariti, samo sam nasem prijatelju landinthebest predlozio da za 40000 e kupi dva belorusa koji ce u svakom slucaju biti bolji od jednog duplo skupljeg. da procitao sam i temu mtz i zakljucio da vecina pocinje " cuo sam " ili " rekao mi komsija " sto se tice kvara - " krci menjac " pa neki ljudi ni na kolima ne znaju da saltaju. a po meni Montoya je u pravu traktor se bira prema nameni adekvatan za rad jer dzaba traktor ako je neiskoriscen

2zqc45v.jpg

ljudi sta mislite o ovome traktoru znate li ima li kakvih mana

traktor od 40ks

ljudi koji mi traktor od ok 40ks preporucujete imam t-40 i t-25 koje bi prodao pa bi da bi da njih zamenim imam i pored njih i novu rakovicu 65

Odg: traktor od 40ks

ne bi imt jel ko god je kod nas kupio pokajao posebno 539 a sto da prodam rakovicu nova je

Nazad
Vrh