Pomoć oko muzilice

Ćiro da se preraditi i ova tvoja da bude zidna.
Evo kako to kod mene izgleda.

img0155.jpg

Poslednja izmena:
ZAr nemaju zidne muzilice jace pumpe... Mani me ova moja i tako jedva muz sad!!! Nisam pametan sta cu sa njom,nosicu je u servis neki ako ima!!!

Koliko krava trenutno muzes sa njom??? I jel se vise isplati uzeti zidnu ili ovakvu kakvu ja imam??? Koja je jeftinija???

Lakše ti je sa zidnom da radiš, jer samo vakum liniju provučeš iznad krava i ne guraš čitavu muzilicu i zezaš se sa strujom.

Koliko krava trenutno muzes sa njom??? I jel se vise isplati uzeti zidnu ili ovakvu kakvu ja imam??? Koja je jeftinija???
ne znam kolik oti krava imas, ali nemas puno sigurno cim imas takvu muzilicu, ja sam imao takvu ali bez pulsatora i skoro nikako je nisam koristio, stajala tako nekoliko godina, ja je lepo prodam komsiji i kupim ovu za 400e monofazna sa prohrom kantom, ja trenutno imam 4, 5najvise, sad ne muze se uvek svaka, neke su sada zasusene, sa zidnom nema vucaranja po stali i da pazis hoces li uvaliti kablo od struej u balegu, samo nosis kantu i nabijas na ventil crevo a mizilica mi stoji na stali iznad krava

Pa sad trenutno nemam puno krava 4 koje se muzu... A pre nekoliko godina je bila puna stala oko 20 muznih!!! I sve je muzla ova muzilica... Sad je u planu povecanje stocnog fonda...

Nigde nista nisam postigao idalje muze sa onim pritiskom... Neznam sta da radim sa njom,nervira me vec...!!!

znaš kako teško je ovako preko kompa da si kod mene bliže rešili bi to za 10 minuta.jesi li našao onaj čep od kondenzacijske posude

Onaj cep (kondenzator) nisam nasao... A pulsator sam skidao skroz kad sam ga cistio...

Moj majstor kaže minimalno 100 l/min po kanti a ja sam probao 2 kante na mojoj pumpi od 140 l/min i funkcioniše bez problema.

Uzeo sam muzilicu, turska Tulsan. Veoma sam iznenadjen kvalitetom i završnom obradom te veoma tihim radom i brzom mužom. Gledao sam neke polovne zidne i sve što sam vidio je smeće u koje treba uložiti gomilo novca da se dovedu u red, pod uslovom da se dijelovi mogu nabaviti. One male na kolicima sa klipom su na osnovu iskustva komšija teško sranje, em su spore em se kvare. Jedan komšija je prije nešto više od godinu dana kupio istu ovakvu muzilicu kao ja i prezadovoljan je, kvarova nije imao nikakvih a servis i dijelovi su obezbijedjeni i što je važno, dijelovi su jaaako jeftini - nov pulsator je samo 55KM tj. 28 eura. Pumpa je sa grafitnim krilcima i podmazuje se samostalno iz malog rezervoara koji se povremeno dopuni i ima kapacitet od 200L/min.

Kao što se vidi na slikama, mačor je odmah došao u inspekciju.

2lljddy.jpg

2cwke1s.jpg

Nazad
Vrh