Gost040620
Član
Ćiro da se preraditi i ova tvoja da bude zidna.
Evo kako to kod mene izgleda.
Evo kako to kod mene izgleda.

Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne znam kolik oti krava imas, ali nemas puno sigurno cim imas takvu muzilicu, ja sam imao takvu ali bez pulsatora i skoro nikako je nisam koristio, stajala tako nekoliko godina, ja je lepo prodam komsiji i kupim ovu za 400e monofazna sa prohrom kantom, ja trenutno imam 4, 5najvise, sad ne muze se uvek svaka, neke su sada zasusene, sa zidnom nema vucaranja po stali i da pazis hoces li uvaliti kablo od struej u balegu, samo nosis kantu i nabijas na ventil crevo a mizilica mi stoji na stali iznad kravaKoliko krava trenutno muzes sa njom??? I jel se vise isplati uzeti zidnu ili ovakvu kakvu ja imam??? Koja je jeftinija???
Kolko mora biti minimalni protok vazduha lit/min da bi mogla muzilica da radi sa dve muzne jedinice?[/QU mora biti 160 litara ali dok je nova i ako se sve dobro zadihtuje može i sa tih minimalnih 140