Pomoć oko muzilice

Ja to skinem bez problema, namazem malo uljem (jestivim) i guram kroz gumu komadom drske metle koji sam malo zarezao na vrhu brusilicom, dok ne uklopi. Za skidanje upres o drvo, i trebe jaca sila.Kod mene ove plasticne prozirne casice imaju kao neki okvir dio koji ostaje u sisnoj gumi.

Original kada namazes sapunicom 20-30kg da uskoci , kod muznje krava simentalka od 800kg, skine i skace po tome i ne rastavlja se , testirano ne jednom , kopije ne drze tako dobro a i nemaju takvu trajnost kao original, prije 10 tak godina bilo tako. Ovo sa linka iz trgo agencije nisu originali , prije su to proizvodili talijani , original samo kod zastupnika se moglo uzeti, onda kad se izracunalo original i nije bio skuplji od italijanskih kopija , trajnost , a i kopije su prije dobijale hrapavost iznutra i pranje je teze.

Pozdrav svima. Procitao sam celu temu ali nisam uspeo da nadjem skorasnji odgovor koji mi treba.
Planiram kupovinu iskljucivo nove muzilice do 50000din koju bih koristio za muzu 5 krava. Do sada sam koristio Viroviticu koja je 40g u funkciji, ali bih je zamenio za nesto novo.

U tom cenovnom rangu sam nasao Novakovic 3M/2 i Gumil. Obe su klipne dvosmerne sa el. motorom od 0.37kW za razliku od Virovitice koja je jednosmerna. Takodje u tom cenovnom rangu ima na internetu turske Becker i Melkmas koje su sa pulsatorom i jeftinije su.
Interesu je me sta je najbolji izbor za kupovinu u tom cenovnom razredu, a da je novo.
Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh