crnomarković
Član
Da pankin ali to je moglo sa grafitnom pumpom ali sa uljnom je drugačije. Beljske uljne su jedne od boljih pumpi dosta se koriste u srbiji i na odredjenu daljinu ipak se postavlja vakum vod , dali visinski na 1.80 m visine ili zidni vod, jedina mana je što im je izlaz 1/2" pa im je malo smanjen protok inače podmiruju dve kante od 22lit bez problema. Sada DE LAVAL prozvodi malo pojačanu uljnu pumpu pod imenom AGRI.

Kanta je bila plasticna pa je procurela mada smo to sredili... Ima slab vakum mada smo promenili lopatice.. Slab vakum je samo na krajnjem onom aparatu sto se stavlja na vime kod krave.. Medjutim ja kad skinem crevo i zapusim ga prstom vakum za sekundu skoci preko crvene linije!!! 

Skinuo sam onaj poklopac odozgo i unutra je bilo svasta!!! Prljavstine koliko hoces a cevi bile zapusene!!! Sve sam detaljno ocistio i poprskao sa sprej i ponovo izduvao sa kompresor i kad sam vratio pulsator je PRORADIO kao NOV!!! MAlo sam ga dostelovao da kuca 60 puta u minuti kao sto sam procitao u temi... JA sam prezadovoljan sad muzilica muze kao nova... Svaka vam cast jos jednom... Puno puno hvala...