Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,kod Polke je tako,novi listovi crvenkasti i kasnije budu svi zeleni kao oni ispod...Bice to dobro,samo guraj. Kada budes imao vremena posalji mi nacin prihrane i zastite u organskoj proizvodnji.....
Upravo tako Vlado,i meni su rekli najbolje u cik cak i ne vise od 12.Ja za koji dan krecem sa razredjivanjem, ostavljacu oko 12 na duzni metar. Sada imam oko 20-25 negde i 30 izdanaka na duzni metar i secicu ih makazama do osnove, sto nize. Sve preko ovoga je guzva, jer je dosta bujna. Idealno je da se ostave izdanci u sistemu cik cak, ako moze. Obratite paznju na boju lista posle ovih kisa i temp razlika, mozda treba fosfora ili amino kiselina.
Jel to isto vazi i za polanu Vlado?Mora razredjivanje za polku, 12 je sasvim dovoljno. Drugo, bez naslona i mreze ne treba raditi.
Reci Zoki koji konkretno sa kojim bi izvukao maksimum,nije bitna cena!Daj joj neki biostimulator,probaj ja mislim da nije bas sve propalo. Dace Bog prijatelju a to sto neko ne da rakete e to je vec.....