Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A nas ostale ko sisa?laki 04 je napisao(la):Zrenjaninac ,svaka cast . ,u potpisu organski proizvodjac
Program računa:ralekiraj je napisao(la):Jedno pitanje u vezi programa. Jel program moze da racuna zaradu po proizvodnoj godini ili samo kalendarskoj?
Pa nije on jedini boi na seminaru a li nije dao komentare pa evo moram ja da se javim a možda i netreba neki posebni komentar dovoljno je pogledati sve slike i biće vam sve jasno kako se prošlo i ko je kako naučio i bio pažljiv a ko nije-čija je najmutnija slika i biće vam sve jasno. I jedno važno upozorenje ko se prešao i nije se upisao za seminar češaće se po glavi kasnije ne tako brzo ali propuštate nešto što nas čeka uskoro a o čemu sam u jednom od ranijih postova i govorio a vi to radite u Excel-u to u predstojećim dešavanjima i događajima nas neminovno čeka a ko će biti spreman videćemo, ipak nama nefali mnogo samo još malo ozbiljnosti i rezultati su neizostavni kada sam kazao nama mislio sam na nas sve a ne samo na polaznike ovog seminara ali ozbiljnosti mora biti kod svih i na taj način se dolazi do a to je veoma blizu nas i zato ko misli da može bolje i više treba da se obrati gospodi iz Farm Softa i koliko toliko ima prave informacije o ovome a na nekom od nas je zadatak iako niste bili da vas redovno obaveštava o novostima i događajima koji će se dešavati u narednom periodu tako sam se dogovorio za vreme "ručka" ali morate biti strpljivi jer kod nas poljoprivrednika ciklus je od godinu dana i nemože se sve rešiti u toku noći nije to trgovina već proizvodnja HRANE a koja je u svetu sve više potrebna i uzlazna linija je veoma strma. Za sada kao uvod svega ovoga toliko a po otvaranju nove teme uskoro krećemo veoma ozbiljnije i konkrektnije.isidora.sekulic je napisao(la):Fotke su strava!!! I ja kazem: " Zrenjaninac, svaka cast!!! "
Zrenjaninac je jedini stavio slike, pa je komentar, zbog toga, bio upucen njemu... Uz duzno postovanje svih ostalih polaznika, zaista je kompletna "ekipa" bila sjajna...GANGA je napisao(la):Pa nije on jedini boi na seminaru a li nije dao komentare pa evo moram ja da se javim a možda i netreba neki posebni komentar dovoljno je pogledati sve slike i biće vam sve jasno kako se prošlo i ko je kako naučio i bio pažljiv a ko nije-čija je najmutnija slika i biće vam sve jasno. I jedno važno upozorenje ko se prešao i nije se upisao za seminar češaće se po glavi kasnije ne tako brzo ali propuštate nešto što nas čeka uskoro a o čemu sam u jednom od ranijih postova i govorio a vi to radite u Excel-u to u predstojećim dešavanjima i događajima nas neminovno čeka a ko će biti spreman videćemo, ipak nama nefali mnogo samo još malo ozbiljnosti i rezultati su neizostavni kada sam kazao nama mislio sam na nas sve a ne samo na polaznike ovog seminara ali ozbiljnosti mora biti kod svih i na taj način se dolazi do a to je veoma blizu nas i zato ko misli da može bolje i više treba da se obrati gospodi iz Farm Softa i koliko toliko ima prave informacije o ovome a na nekom od nas je zadatak iako niste bili da vas redovno obaveštava o novostima i događajima koji će se dešavati u narednom periodu tako sam se dogovorio za vreme "ručka" ali morate biti strpljivi jer kod nas poljoprivrednika ciklus je od godinu dana i nemože se sve rešiti u toku noći nije to trgovina već proizvodnja HRANE a koja je u svetu sve više potrebna i uzlazna linija je veoma strma. Za sada kao uvod svega ovoga toliko a po otvaranju nove teme uskoro krećemo veoma ozbiljnije i konkrektnije.isidora.sekulic je napisao(la):Fotke su strava!!! I ja kazem: " Zrenjaninac, svaka cast!!! "
maki_vs je napisao(la):kada se odrzava seminar u beogradu?video sam da ima 4 slobodna mesta pa sam se prijavio,dali se na mail dobija odgovor dali je neko na spisku?
Gle ovaj al' je vickast,k'o da je petlov drug!zorancile je napisao(la):Kiš, jel ti ušlo nešto pod taj tvoj zeleni kačketić?
U podrumu vrsacake pivare, koja se nadam da ce proraditi do tada, odrzati seminar!!!...mislim da bi odziv bio 100%isidora.sekulic je napisao(la):ZRENJANIN!!!
Seminar je "delovao" vrlo inspirativno na vecinu, koliko vidim po komentarima...
Mhmm, septembar - iznenadjenje!!! Idemo dalje!
U to ime i ja kazem :"Ziveli!"
Lord Ogy je napisao(la):U podrumu vrsacake pivare, koja se nadam da ce proraditi do tada, odrzati seminar!!!...mislim da bi odziv bio 100%isidora.sekulic je napisao(la):ZRENJANIN!!!
Seminar je "delovao" vrlo inspirativno na vecinu, koliko vidim po komentarima...
Mhmm, septembar - iznenadjenje!!! Idemo dalje!
U to ime i ja kazem :"Ziveli!"
Inace svaka cast predavacima na pruzenim informacijama i na ovom interaktivnom zajednickom radu