Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi na ovom forumu,praktikujemo da se novi clanovi na ovoj adresi predstave.struharm je napisao(la):Bio sam u 1 grupi NS svideo mi se seminar od sutra pocinjem unos u program - softver!
Fodor je napisao(la):Ljudi kako stojite sa unosom podataka u program?Ja i moja Sosa juce zavrsili sa fondom zemljista,da nam oci pobele.Danas pocinjemo plan biljne proizvodnje.
branko vidimo se,Branko je napisao(la):Četvrtak i petak dolazim u NS na seminar.
Radujem se susretu sa forumašima.
miroslav k je napisao(la):branko vidimo se,Branko je napisao(la):Četvrtak i petak dolazim u NS na seminar.
Radujem se susretu sa forumašima.
zahvaljujem se Isidori sto me je zadnji trenutak obavestila o preostalom slobodnom mestu, jer sam se kasno prijavio a NS je bio popunjen a u zadnji cas neko je odustao pa sam uleteo ja. hvala jos jednom.
@Isidora
Post je spojen: [time]1300955528[/time]_________________________________________________
Soyacorn je napisao(la):Seminar je odličan, na žalost danas sam dosta propustio, možda da navratim u petak sa drugom grupom?
Ovo nam je preeeeko potrebno. Hvala organizatorima
Navrati obavezno.... propustices certifikat...izmedju ostalog...!!! )
Jel si ti poceo sa unosom podataka?ZRENJANINAC je napisao(la):Fodor je napisao(la):Ljudi kako stojite sa unosom podataka u program?Ja i moja Sosa juce zavrsili sa fondom zemljista,da nam oci pobele.Danas pocinjemo plan biljne proizvodnje.
Pa ti mu baš dao gas po Sosi Dobar si