Jel neko imao taj predmet na poljoprivrednom fakultetu u NS-u i na sta se svodi,samo teorija ili ima i nesto prakse oko onih masina u dvoristu ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
TO znam i ja.Dragan18 je napisao(la):Ono sto profesor takodje forsira ,kako sam cuo, moraju se znati svi strucni nazivi delova nekog mehanizma . NE sme se za grlo kombajna reci grlo vec lancasto letvicasti transporter recimo...
Nego necmo ovde odavati te cake sto mi rece jedan drugar inace smo Generacija.
Šalim se ako ima problema oko tih mašina slobodno me zovite u pomoć.Ima dosta setvenih aparata u onoj hali i mora da se zna princip rada.To nije veliko problem kada vam neko objasni.Inače taj profesor ne forsira tog proizvodjača nego ima karakteristike od tog proizvodjača pa ako i vas interesuje taj proizvodjač navratite da iskopiramo dokumentaciju.Inače ima i probni sto za Ino sejalicu odnosno Becker. 
Dragan18 je napisao(la):Ono sto profesor takodje forsira ,kako sam cuo, moraju se znati svi strucni nazivi delova nekog mehanizma . NE sme se za grlo kombajna reci grlo vec lancasto letvicasti transporter recimo...to bi bio jedan primer. Zna da obara na ispitu ako se ne kaze tako.

mzupunski je napisao(la):moze li neko ko nije student poljoprivrednog fakulteta doci i pogledati te masine? osim ovako iza ograde kao sto je army slikao ...![]()

Svaka cast,ipak ne mora da znaci da su masine samo muski posao bar ove ciste.Draganaa je napisao(la):Mislim da se ispit razlikuje u zavisnosti od toga koji si smer.Ja sam agroekonomski i imala sam masine prosle godine(predavao M.Mesi) Prvo zadaci,zatim pokazni a onda usmeni..Meni nije bilo tesko cak sam i devetku dobila![]()