Poljoprivredne masine.

Bas zbog tog saveta sam odustao. :D
Imam jednog diplomiranog na dohvat ruke i tebe ako se ne varam da ces uskoro diplomirati tehniku. :ppozdrav:
 
North ARMY je napisao(la):
Momci kad citam vase postove jednostavno ne znam zasto,ali imam utisak da slusam jednog mog drugara koji je inace moja Generacija. :cao:

ako je taj tvoj drugar tvoja generacija onda sam ja Zdravko Colic,pozdravi drugara :cao:
 
North ARMY je napisao(la):
Najvise devojaka definitivno ima na fitomedicini,hortikulturi,pejzaznoj arhitekturi...
Cuo sam da se na polj.tehnici vise teoretski izucava eksploatacija masina nego sam princip rada,delovi e sad ne znam koliko je to istina nisam jos razgovarao sa nekim ko ide kod nas na taj smer.


Evo ja idem na Poljoprivrednu tehniku :cao: :cao: :cao:
 
E koliko ja vidim spominjete Turana, Mesija i Bajkina kao profesore na ovom predmetu.Nemoj da vas neko plasi da su oni strogi i tako to... nezna se koje veca ladovina od njih trojice, polozicete to bez problema.Turan strog :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
 
Meši ubedljivo najveća ladovina.... Još kad dođe nalivađen... Ali niko nije položio ni kod jednog od te troice da nije ništa znao...
 
Ja sam poljoprivredne masine slusao kod prof.Malinovica,uf ubio me u pojam,trazi sve u detalje.A kolokvijum sam imao kod Sedlaka i Turana,Turan je ladovina a za sedlaka treba uciti ::namigivanje::
 
2rcua6e.jpg
 
Jednog kolegu sad ne znam da li je bio tamo da prostudira princip rada masina ili da se kandiduje da vuce ovako nesto posto je krsan mladic.
258xba0.jpg
 
Pozdrav svim kolegama, tek sad sam naleteo na ovu temu, pa aj da škrabnem malo....
Što se tiče ovog predmeta, ja sam ga položio sad već davne 2008. u nekom predroku, prvi u genraciji. Vežbe i kolokvijum kod Sedlara, manje više lagano, s tim da sam mu sve morao praktično pokazati i objasniti. A ispit kod Bugarina....kod njega je bome dosta učenja bilo, al opet, rešio sam to bez većih problema.

A što se tiče prakse na faxu, ubedljivo najlošiju praxu imaju zaštitari, skoro nigde ne idu, odu možda do neke hemijske kuće i to je to. Dok moji voćari se otkidaju od posla, bar je tako sa mnom bio slučaj. Al ne žalim, još malo pa sam tata-mata ovog posla! :osmeh:
 
Evo i mene dogurao sam do cetvrtog semestra i predmeta poljoprivredne masine.
Danas mi je predavao Mihal Mesi i cini mi se da je covek skroz opusten,slobodna komunikacija i deluje mi da nece biti problema.
Jel zna neko kako idu predispitne obaveze ? Neki spominju da se prvo radi 6 testova,pa kolokvijum,pa tek onda demonstracija masina... jel zna neko nesto provereno ?
 
Predispitne obaveze: prvi deo = ratarske mašine: 1 pismeni test - mislim da je prvi test prenosni odnosi (zadaci)
2 pismeni test - pogonske i prikljucne mašine u ratarstvu (zadaci )
1 -usmeni test- traktor i SUS motor
2 usmeni test - priključne mašine
USMENI ISPIT : Mihail Meši, stočarski paviljon 5. sprat . 3 pitanja

drugi deo ispita : Pismeni test na predavanjima- mašine u zaštićenom prostoru i mašine za meliorativnu obradu (ukoliko se položi dobije se 2 pitanja na usmenom )
3 pismeni test -mašine u povrtarstvu
3 usmeni test - mašine u povrtarstvu
Usmeni : Andjelko Bajkin , 5 sprat stočarskog paviljona 2 ili 3 pitanja

Napomena: Ako se ne položi pismeni deo (zadaci) ne može da se izadje na usmeni. Na završni usmeni kod mešija se izlazi kada se polože kolokvijumi iz ratarskog dela, kod bajkina iz povrtarskog dela.
 
Nazad
Vrh