Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na informaciji. Uostalom, ovo su ispiti razlike koje trebam polagati: Poljoprivredne mašine, Ratarstvo i povrtarstvo, Stočarstvo, Organizacija u poljoprivredi, Ekonomika poljoprivrede i Tržište agro-industrijskih proizvoda. Po nazivima, nista mi ne djeluje komplikovano. 10og je svečano otvaranje za master studente, pa se nadam da ce nam blize obrazloziti ove predmete i prof.Cuo si totalno pogresnu inf da su poljo masine najtezi ispit na smeru agroekonomija.....to je sasvim prosecan ispit....
Hvala, divna si, mnogo si mi pomogla. Sada znam na čemu sam. Mnogo su mi nesto navikali neke predmete, ali vjerovatno sto su oni kretali od nule pa je to bauk. Javim kakvi ce biti rezultati u narednim mjesecima, nadam se sto prije. Hvala još jedom.Poljoprivredne masinie ne bi trebale da ti predstavljaju problem, bar meni nisu iako sam devojka. Ispit se sastoji iz 3 dela: Zadaci, prakticni deo i usmeni.
Ratarstvo i povrtarstvo takodje. Ratarstvo moras dobro da znas, tu prof. bas dosta trazi ali je ok.
Stocarstvo samo osnovno.
Organizaciju isto moras znati ali je jako lak predmet. Brzo se uci.
Iz Ekonomike imas zadatke i usmeni, nista strasno.
Trziste je malo obimnije od ostalih predmeta, imas 2 knjige, zanimljivo i lako ako dobro pamtis brojke
Ja sam imao ovaj predmet na agroekonomskom smeruJel se samo na ratarskom smeru izucava ovaj predmet ili i na drugim?