Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema to veze, moguce da ce ti tek sada izbijati lastari,dogodine na prolece ce ti sigurno zatvoriti vrstu. A ako i ostane tako taj jedan ce ti doneti vise ploda nego nekome zbun,samo sto je podlozniji savijanju.A sta mislite za ovaj moj slucaj? Jel se desavalo nekome da mu ide polana tako u visinu, a slabo u sirinu? Inace kod mene tek ovde onde po neka crveni.
Nema na cemu,nego treba da dobijem ime neke firme tu iz Panceva za cije preparate sam zainterosovan, pa kada dobijem, mozes li mi proveriti. Naravno na pp da ih ne reklamiram. Svako dobro....hvala! onda ce da saceka jos neko vreme
Sent from my K013 using Tapatalk
Naravno,sa zadovoljstvom!Nema na cemu,nego treba da dobijem ime neke firme tu iz Panceva za cije preparate sam zainterosovan, pa kada dobijem, mozes li mi proveriti. Naravno na pp da ih ne reklamiram. Svako dobro....