zokijaca
Član
Zasadio sam 1700 sadnica na otprilike 25 ari.Hoce li mi eko napokon odgovoriti na pitanje oko djubrenja.I da polana je u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Прво анализа земљишта. Ако није урађена онда стајњак 10Т на ту површину (можеш пола сад пола на пролеће). Ако планираш КпК онда да ти напишем фертигациони рецепт а иначе фолијарно:Zasadio sam 1700 sadnica na otprilike 25 ari.Hoce li mi eko napokon odgovoriti na pitanje oko djubrenja.I da polana je u pitanju.
- пре почетка рада корена и вегетације------- ФитоФерт 10:40:10--------30 Кг/Ха + ФитоФерт ХумиСтарт------20 Л/ХаNije lose znati i fertigacioni recept..!
Немам линк, имам часопис. Летос делили џабе у једној апотеци код мане а људи нису хтели да узимају. Тешко им да читају, лакше им да питају продавца и да му верују (а обично дођу касно па им после ђаво крив). Пошто ја нисам професионалац него хобиста више волим да се информишем са више страна, нарочито кад је бесплатно.Moz link od ovih "recepata" pogledao bih sta predlazu za krusku
pa koliko sam shvatio predhodne postove,možeš je poseći odmah po završenom branju,i izneti granje iz malinjaka i spaliti.Pozdrav malinari, interesuje me kada treba seci malinu? U pitanju je prva godina ,branje trajalo do pre neki dan.
ja sam posadio 2100,videcu koliko će se primiti.Hvala na odgovoru, posadila sam 700 sadnica ,obrano je oko 700 kg maline
Hvala na odgovoru,planiram iskljucivo stajnjak nista od vestackog djubriva.Imam vec nekih 10t na njivi samo da vremenske prilike to dozvole i stavicu u redove gde su vec posadjene sadnice.Прво анализа земљишта. Ако није урађена онда стајњак 10Т на ту површину (можеш пола сад пола на пролеће). Ако планираш КпК онда да ти напишем фертигациони рецепт а иначе фолијарно:
- интензивни пораст до цветања--------ФитоФерт БорМакс 20 -----0,3% +ФитоФерт ХумиСтарт ----0,5% (+Аминофлекс у случају мраза, олује... 0,2%)
- заметање и наливање плодова--------ФитоФерт Калцијум 15-----0,5% +ФитоФерт Хумисупер 0,5% (сваких 7 дана)
- плодоношење и пигментација--------- ФитоФерт Калцијум 30-----0,5% сваких 7 дана
pozdrav, planiram sutra, preksutra posaditi nešto polane uz ogradu vočnjaka. Zanima me kolko se širi u stranu, odnosno na koji razmak od ograde posadim. Hvala.