Podrivanje zemljišta

Boderlica bi mogao umesto slanja pp sa savetima tipa 'citanje ne boli, procitaj nesto pa komentarisi' da ovde objasni najpre meni posto 'mi se on javno smeje a svi ostali misle tako' sta je podrivanje i sve vezano za tu operaciju i pokaze mi da gresim tj.da lupam gluposti

On ima zabranu pisanja koja mozda jos uvek nije istekla, inace je pisao po forumu. Nekom se svidja njegov nacin komunikacija a nekom ne ali definitivno se moze nesto nauciti od Slavka !

Sto se tice prethodne poruke, ni ja ne bih rekao da se mora podrivati tako duboko. Pitanje koje treba postaviti je sta se dobija podrivanjem i onda se iz toga moze izvuci i odgovor koja je najmanja dubina obrade da bi imalo efekta..

Ove godine ne ide nikako.zemlja je presuva,kao kamen.
podrivanje se i vrsi kada je zemlja suva kako bi pluzni djon pucao priikom prolaska radnog tela.
Licno nemam problema u komunikaciji sa bilo kim ali kada neko govori da su takvi kao ti krivi za stanje u drzavi, da si 'ćaci', neobrazovan, doticnog clana u potpunsti delegira za maximalni ban kako ne bi glumio ludilo po forumu....

Poslednja izmena:
On ima zabranu pisanja koja mozda jos uvek nije istekla, inace je pisao po forumu. Nekom se svidja njegov nacin komunikacija a nekom ne ali definitivno se moze nesto nauciti od Slavka !

Sto se tice prethodne poruke, ni ja ne bih rekao da se mora podrivati tako duboko. Pitanje koje treba postaviti je sta se dobija podrivanjem i onda se iz toga moze izvuci i odgovor koja je najmanja dubina obrade da bi imalo efekta..
moje iskustvo s podrivanjem od preko 20g bezpluga a i prosle godine sam ugostio profe s oseckog fakulteta.iskopali smo rupu bagerom i njihov zakljucak ke da sam s podricavem samo spustio pluzni djon dole na 50-55cm tako da po njihovom savetu netreba podrivati preduboko

Ниси навео колико си имао користи од подривања и дали си имао уопште вајде јер си сам написао да се враћаш на орање Ја сам гледао од уроша неку емисију о кретању калијума у воћњаку где се тврди да се он спушта један цм годишње ако је то истина ја кад оре ја елементе стално мешам у том ораничном делу а падавине су јако слабе тако да невидим смисао уопшете подривања можда грешим али ти сад имаш лоше приносе због недостатка кише колико сам те сватио и где се ту уопште уклапа плужни џон ако ти је родило 2 тоне по јутру

Naravno da postoji,imao sam i ja slican ban,tj zabranu pisanja na nekom forumu,nije vezan za poljoprivredu.Imam i trenutno ban na you tube,moji komentari nisu vidljivi drugima,ima raznih nacina banovanja.

Naravno da postoji,imao sam i ja slican ban,tj zabranu pisanja na nekom forumu,nije vezan za poljoprivredu.Imam i trenutno ban na you tube,moji komentari nisu vidljivi drugima,ima raznih nacina banovanja.
pitam--neznam za tu vrstu bana

na jednom sportskom forumu sam bio banovan ali takodje nisam mogao da se ulogujem tj da lajkujem i podrazumeva se naravno da pisem

samo sam bio posmatrac istoga

Banovan je,ne mogu ni da se vide njegove poruke

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Što se tiče tog ograničenja ono je sklonjeno pre par meseci, sad da li ima neki drugi problem to ne znam.

Nazad
Vrh