dragan.kovacev
Član
Mislim da ce ovo morati tanjiraca da zatvori pa onda pred setvu spremac, al videcemo jos do kraja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretpostavljam teska drljaca? Koliko novaca??Tu Dragane pretpostavljam da ce uci setvospremac na prolece?
Drljaca u tim stapovima gusila bi u prvih 20 m.
Mi smo doneli odluku o kupovini drljace ( Agrofour 6 m ), doduse jos plug radi svoje, ali ako nameravam raditi gruberom ili podrivacem onda cemo verovatno nilaziti na poteskoce sa drljacom.
Koje je to sranj... od materijala bolje recenoKoji je to otpor u pm kad ga je otkinuo?
Poluteska, 4300 e sa pdv-om.Pretpostavljam teska drljaca? Koliko novaca??
Za sta sluzu ti osiguravajuci srafovi nego stavili bofl materijal i eto sta se dogodi... nije tu problem zemlja ...Poluteska, 4300 e sa pdv-om.
@ nikola zivkov
Nisi ti nikad okusio tezinu te zemlje kod Srdjana
Ne mogu na slici bas najbolje da vidim, jel su ovo šrafovi samo popucali, ili se polomio radni organ?
Tako je Ziko-Jedna mala ispravka ... M22 je glavni,M16 sigurnosni.Polomio se sigurnosni M16 i onaj M20 ili koji vec koji drzi telo. To je vec standardna prica kod nas.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Milovane to je na viperu tako,na dragonu je drugacije reseno i radna tela nisu stisnuta izmedju ploca nosaca...ma koliko zategao sraf.Ja sam ih se namenjao ove godine. Ja ostavim labav taj M20 da radno telo bude slobodno,jeste da onda lakse puca sigurnosni,ali se tako bar sacuva podrivac od pucanja. Kad jako stegnut M20,onda sigurnosni ima smanjenu ulogu. Kada sam kupio podrivac,svi su bili pretegnuti,pa sam stavio samokocece matica i ostavio olabavljeno
Isti su nosači, i na viperu I na dragonu koliko vidim, stim da kod mene 6 srafa drže nosač organa, a na dragon 4, barem tako je na oglasu.. Kod mene se radni organi ne mogu stegnuti, zavijajuci sigurnosni i glavni šraf.Milovane to je na viperu tako,na dragonu je drugacije reseno i radna tela nisu stisnuta izmedju ploca nosaca...ma koliko zategao sraf.