Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam da li je najbolji ali pogledaj Moro Aratri Spider 250, 5 radnih organa, prodaje ih Kljakic iz Futoga. Brat ga ima par godina, odlicno se pokazao.Pozdrav!Koji podrivac za 160ks je po vama najbolji?
Alpego.Italijanski tip, kao sto je tvoj Dondi
U SRB recimo na Kupujemprodajem stranici se moze videti takvo radno telo za 120-180 evra po komadu u zavisnosti od duzine tela,a kako bi se pokazalo e za to nisam strucan,cak sam i ja postavio nesto slicno pitanje o tilerima u temi za grubere ali sam ostao bez valjanog odgovoraŠta mislite kakav bi ovo posao odrađivalo u strnjiku posle žetve ili možda čak i kao zamjena oranju (npr. na nekih 30cm ili možda i više ako bi išao samo nizbrdo?) na nekim parcelama gdje je strašna uzbrdica pa je oranje malo (blago rečeno) teško i opasno?
https://www.olx.ba/artikal/50435519/podrivac-razrivac-yurdusar-7/
Ako me sjećanje dobro služi nekada davno je bila priča o tome kako je neko kupio ovakva radna tijela zasebno pa pravio ram ali ne mogu da nadjem to nigdje na temi. Ima li to još uvijek da se nadje i po kojoj cijeni?
Član Kiraj je pravio podrivač sa tim kupljenim radnim telima. Prodaje ih Mikron iz Siriga.Šta mislite kakav bi ovo posao odrađivalo u strnjiku posle žetve ili možda čak i kao zamjena oranju (npr. na nekih 30cm ili možda i više ako bi išao samo nizbrdo?) na nekim parcelama gdje je strašna uzbrdica pa je oranje malo (blago rečeno) teško i opasno?
https://www.olx.ba/artikal/50435519/podrivac-razrivac-yurdusar-7/
Ako me sjećanje dobro služi nekada davno je bila priča o tome kako je neko kupio ovakva radna tijela zasebno pa pravio ram ali ne mogu da nadjem to nigdje na temi. Ima li to još uvijek da se nadje i po kojoj cijeni?
Hvala kolega. Nemam pojma, to je turkish kopija Gasparda, Erdogan ga sklepo a kako videćemo... Težak je 1060kg i maksimalna radna dubina mu je 45cm što je meni skroz ok jer ja ne orem nikad preko 30cm...Jel to lakši ili teži model? Čestitke.
Da to je lakši, ima i teža verzija, dosta je i viši, čak i nekim traktorima problem dignut od zemlje.Hvala kolega. Nemam pojma, to je turkish kopija Gasparda, Erdogan ga sklepo a kako videćemo... Težak je 1060kg i maksimalna radna dubina mu je 45cm što je meni skroz ok jer ja ne orem nikad preko 30cm...