Okrugle cevi sto ima...jedina mu je mana sto ima nizi klirens.Na koji mislis Viper ili onaj cevasti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Okrugle cevi sto ima...jedina mu je mana sto ima nizi klirens.Na koji mislis Viper ili onaj cevasti?
Matijevićeve firme rade taj sistem. To nisu dileje i proizvodnju im ne vode lokalni pijanci.Koja se svrha podriti na 40-50cm, izbaciti tu zemlju koja se nikad nije orala i nema u sebi biljnih ostataka pa je posle zaorati i uz to napraviti opet pluzni đon. Prst na čelo, realno razmisli pa se zapitaj. Moj stav i iz mog iskustva je tako ili nikako.Tako bi uspeo samo da polomis dal menjac ili diferencijal na traktoru...to se ne radi tim redom nikako,samo obrnuto.
Jedna ispravka-podrivac ne izbacuje na povrsinu sa 40-50 cm dubine.a ako zaores zetvene ostatke,pa ih opet uzmuljas sa podrivacem-to posle ne lici ni na sta.Probaj,pa se javi nakon svega.videces i sam sta je najbolje,sta moze-a sta ne.i jos nesto-na lakoj zemlji mozes kako hoces,dok na tezoj...kako mora.Matijevićeve firme rade taj sistem. To nisu dileje i proizvodnju im ne vode lokalni pijanci.Koja se svrha podriti na 40-50cm, izbaciti tu zemlju koja se nikad nije orala i nema u sebi biljnih ostataka pa je posle zaorati i uz to napraviti opet pluzni đon. Prst na čelo, realno razmisli pa se zapitaj. Moj stav i iz mog iskustva je tako ili nikako.
Ma samo gruvaj drugKrenuli danas malo usluga podrivanja, malo je vlazno dole al ide, dubina 70 cm
Planiram nabavku Viper 5 podrivaca MBV Vrsac, neko iskustvo, preporuke da ili Ne? Do koje dubine moze da uradi dobro posao?