mindjušar
Član
Kolega napuni gume na 1221 vodom,kad podriva
- - - - - - - - - -
I ide ko gusenčar
- - - - - - - - - -
I ide ko gusenčar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola ovo nije podrivanje...ni razrivanje...ni gruberisanje...cisto bespotrebno trosenje nafte-ucinka bez...podrivac kad dobro udje dole u pluzni djon zaustavi traktor 6.5 tona da vrti sva cetir tocka ko igracka.Nece probao sam ja na jednoj basti i cak mislim da je lakse isao na oranje,, Kako hoces ali savetujem ti da probas na oranje jednom pa ces videti ali obavezno sacekati da se prosusi Kad ovaj covek sa 820 vuce viper sta ce tek 1221 jeste vlazno ali i sada ima vlage i nece se puno prosusiti zemlja, [video]https://www.facebook.com/andrej.cermak.3/videos/10201399900799202/[/video]
A i od 8to a zaustavi,svega 3noža
Na kojoj dubini radis ? jako lepo podize zemlju mada ima vlage ali ima dobar efekatMože poslužiti,ali u suštini je podrivač,jer izlomi to sve i između nożeva,podigne zemlju 10cm
- - - - - - - - - -
Današnji posao
Koliki ti razmak izmedju radni organa i sto ides tu dubinu kad kazu da treba 3,4cm ispod pluznog djona i kako ti odrzava istu dubinu kad nemas nista iza ,i da li mozda znas potrosnju ? A jos sam vidjao da na takve podrivace da imaju kugle iza jel si ih ti skinuo ili nemas ?Vlage odgore 20cm,od ove zadnje kiše,dole nema Bog zna šta! Dubina oko 50cm
Xaxa kako mislis nemas pluzni djon pa sto onda podrivas na toj dubini ?80cm je razmak! Dubina se drži na finu hidrauliku,nema kod mene plužnog đona
Kugle netrebaju kod mene,stoje skinute