Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma opusteno, nije toliko strasno...
Jaka je to sadnica vidi se, na prolece kad krene kroz zelenu rezidbu ces sve ispraviti...
Vidi nekog dobrog coveka koje se razume i neces imati nikakvih problema....
A i sve je skola, svaki neuspeh ke korak blize uspehu... tako to posmatraj, nerviranjem ne mozes ni jedan problem da resis...
A najbolje da ti neko od ovih dobrih rezaca ukratko obajsni kako treba da izgleda orezana visnja u 1-2 godini... pa sam da se ucis...
Ja npr, ostavljam 3-4 grane na svakoj strani sveta, znaci glavno stablo visine oko 0.8m i 3-4 grane duzine priblizno 0.5m
Posusile su se, druze, prva 4 reda,skraja na kraj reda!!!To je nekih 100 tinak komada!A najgore od svega toga je to sto za ovaj deo parcele nemam resenja,mislim resenje postoji ali ja za takvu drenazu nesto BAS nemam VREMENA!!!!!4-ta slika voda lezi - sumnjam da ce ti te visnje okolo vode preziveti
Jedino siguran otkup,cuj siguran,imamo za Oblacinku,a podrucje ovde je lose i za jabuku i za krusku,znaci ostaje mi riza tj.pirinacMislim da bi jabuka na MM106 opstala, mozda cak i kruska.
Ma ne,prijatelju,nema reke na 10 km!e da je reka ne bih ja vas ovde gusio nekim mojim problemima,vec bi stvar bila resena!Kanal dubine 1 metar pun vode koja nema gde da ode!Tamo na kraju ovog kanala trebam iskopati jamu gde bi se ova voda slivala.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta je na kraju ovog kanala, tamo iza šume..? Da li je reka ili se meni čini..?
Upravo sam zato i pitao, na slici zaista izgleda da ima...Ma ne,prijatelju,nema reke na 10 km!e da je reka ne bih ja vas ovde gusio nekim mojim problemima,vec bi stvar bila resena!
Sad pogledah zadnje 2-3 strane pa videh i orezivanje i ostatak - pa bre baksuze moras da zviznes neku ciganku bez zuba da te maler prodjePosusile su se, druze, prva 4 reda,skraja na kraj reda!!!To je nekih 100 tinak komada!A najgore od svega toga je to sto za ovaj deo parcele nemam resenja,mislim resenje postoji ali ja za takvu drenazu nesto BAS nemam VREMENA!!!!!
Ovo za ciganku nisam znao,a kada bih znao da je to resenje,eh,blago meni.Ma znam druze da ce se sve nekako skockati,ali me stigli svi problemi ,tj novcano a to nisu male pare.Ja zivim od neke bedne plate,a trazim onu stvar gde mu nije mesto,izvinjavam se zaSad pogledah zadnje 2-3 strane pa videh i orezivanje i ostatak - pa bre baksuze moras da zviznes neku ciganku bez zuba da te maler prodje
Ne sekiraj se, sve se to da ispraviti a sto se ne ispravi i to ce da rodi, mozda vegetaciju 2 kasnije ali ce roditi.