Gorski Car
Član
Da imam jednu ovakvu podvodnu parcelu ne bih razmisljao o vocu, odmah bi iskopao ribnjak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa koliko si to sadio pasulja, i koliki ti je razmak između redova voća?Ja sam prošle god u međuredu u jednom delu voćnjaka sadio pasulj,voćke sve đubrene isto a pasulj posebno đubren" da neuzima od voća" i voćke su mi u tom delu vidno zaostale ,ubuduće među voćke ništa :
U dva međureda u dužini od oko 90m pasulj i u jednom međuredu krompir bundeve...sad razloga za zaostajanje voćki može biti milion ali ovo mi se čini naj očiglednije i kod mene u voće više ništa drugo...nažalost moraće trava zbog erozije na dve parcele.Pa koliko si to sadio pasulja, i koliki ti je razmak između redova voća?
Pa nije mi jasno ,kako taj pasulj sa tako plitkim korenom može da upropasti voće,odnosno ,kako si napisao:" vidno zaostale"
???