Samo mala dopuna. Pri ovakvom rasporedu razmak sadnica u redu ti je 8,66 m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја сам 26. новембра звао тог човјека који је изумио кајсију ДМ-1 и све је већ био распродао. Назваћу следеће јесени раније док не распрода. За ту кајсију професор Кесеровић каже да сазријева у трећој декади јуна. Једино, како сам видио на ТВ нема допунско црвенило.
- - - - - - - - - -
Добро је да сам то сазнао, а ја сам се намучио тражећи зелену ренклоду.
nebih se vise igrao sa tim rasadnikom jednom me je dobro kostao od 50 ari tresnje 40% je bila visnjakucaj u google rasadnik mvm
Ја са њима имам одлична искуства. Једном су ми слали аутобусом, а два пута сам ишао лично. Добио сам лијепе саднице и умјесто праве брескве нисам добио голицу (нектарину) и слично.nebih se vise igrao sa tim rasadnikom jednom me je dobro kostao od 50 ari tresnje 40% je bila visnja

? Bilo bi' dobro kada bi' se javio "kolega" Pele il' kako već.?Mislim da je on apsolvir'o dupli kalem čim je veliki zasad tako sadio.Dugotrajnost,rodnost 'bem li ga biće da ima još nešto?