Pneumatske sejalice za kukuruz

Sakalak je ista gaspardo a ozdoken se malo razlikuje. Mislim da ozdoken ima bolje resenje stelovanja skidaca, oba se steluju spolja na brojeve dok kod sakalaka i gasparda jeden skidac se steluje tako sto se ploca skine i na dva srafa se nasteluje

Za 2 dana kisovito vreme,koje ce potrajati,posle toga bolesti na zitaricama mora se odma prskati ,posle toga maj mesec maltene.Ko ce sad dobiti sejalicu od vas dvoje za ta 2 dana,kako ce da se dogovorite ?.
Nisi napisao jel diskosnu uzimate ili raonu,ima razlike u tezini.

Пратићемо тренутне трендове и биће дискосна већ кад улажемо у нешто ново. Та два дана док он сеје ја ћу прскати или обрнуто. И прошле године се сејали у мају месецу па нисмо пропали. Да је то десет дана сетве код једног па код другог купио би свако своју,а овако нема места секирацији. Кажем вам већ имамо заједничке механизације и испомажемо се већ годинама. Јер један и други сами радимо и ако не помогнемо један другоме онда смо у проблему. Јесенас када ми је било најтеже он је први прискочио и помогао мом оцу и сину да пораде све на време. Тако да га ја једноставно поштујем и доживљавам као рођеног брата.

Da,lepo je ako je tako,uglavnom se tesko ljudi dogovore ako dele masine,ko je kad koristiti,ko je pokvario,ko popravlja itd ....

Nazad
Vrh