grunt
Član
Нема без доброг стругара ништа може да се нађе добар материјал али све мање људи који знају да га обраде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И не мислим на пар црвених него на квалитет да не мењаш свака два дана део!!!Pod strugarom ne mozes misliti na nesto lokalno u selu,takvi su za nesto jednostavno i sitnije.Itekako ima strugara,tj strugarskih radionica,samo spremi pare,ti ne rade za par crvenih.U Zr znam za 2 vece strugarske radionice i 2 manje i par privatnika da kazem koji samostalno rade.Ove radionice vece ce ti napraviti avion ako hoces ,ali kao sto rekoh,pare,pare,pare,tj bolje sedi prvo kad ti daju procenu koliko ce kostati.
Mogu markeri na jedan dvosmerni izvod, naizmenično povezatiEeee lako je kad imaš samo jedno tj dva creva i dovoljan broj izvoda na traktoru. Tako mi je na Gungor sejalici, dva creva za dva cilindra. Fabrički ni nema kocku. E al zato Maja npr... Ako bih izbacio kocku trebalo bi mi 6 dvosmernih izvoda (hidro greda + dva dvosmerna cilindra za markire).
Ovo je liveno baš davno, taj livac nije više među nama nažalost.Jel lije i druge stvari,imaš neki kontakt
?
Добро те над мајсторе нећемо коментарисати...Ako mislis da radionica ti napravi zupcanike od nekog metala ?,to bi kostalo skuplje nego sejalica.
Има у Кули ливац Влада Микита добар мајстор.Jel lije i druge stvari,imaš neki kontakt
?
vrlo precizna konstatacija dok sam imo oltovu uf zive muke sa kardncicima i zupcanicima u setvenom aparatu pre 3 god zamenio za majevicu i od tad samo redovno podmazivanje i terajKupiš Majevicu i zaboraviš na setveni aparat.![]()