zavisi kvaliteta tih zamjenskih ali da dosta teško je naići na kvalitetne te male osovinice i zupčanike (z24 i z12) otkako je olt u Osijeku propao..ja sam prije 5g kupio neke jeftine jer drugdje nije bilo a trebali hitno i nisu izdržali ni 300m sijanja (kukuruz bi posijali, al u soji preskoče kao keks ak je loša kvaliteta tih zamjenskih zupčanika-prepoznaju se po tankim/kratkim zubima, original su puno dublji)
ja ju imam od 2004, prvi vlasnik i osim te jedne godine, zbog loših zamjenskih zupčanika nije bilo nekih drugih problema, a prosjek sije 100+ ha godišnje.., prošle godine 207ha posijala

i tvrdim da je bolja od majevice! posebno kako je kod mene u selu u zadnjih godinu dana došlo 3 majevice...zeleni grah, bob, krupnije sjeme kukuruza ne mogu sijati, tj imaju problema sa držanjem sjemena, posebno boba...nema šta nismo probali ove godine nas par kolega kod kolege koji ju je kupio, i ne može da drži sjeme..kolege koji su uzeli majevicu siju i dalje sa starim sijačicama, osim jednog koji je prodao pa se pokajao, al mu sije drugi uslužno a majevica stoji kod kuće..