Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To i ja mislim, pogotovo pod najlonom. Al' šta da radim, da ne pokrijem sejalicu pa da kisne opet nije dobro. Krov je rešenje, al' za sad je to nemoguća misija... Što se tiče položaja razvodnika na turbini, stara originalna creva su isto tako stojala pa se nisu presavijala, ovo plastično đubre je problem...Dukej možda se creva ,,skuvaju" u toku leta na vrućini?
Mislim da je 23-22 21,3Da li neko može da kaže kombinaciju 21 cm u redu za kukuruz ,sejalica Ozdoken
Kako se manifestovao problem? Sruci seme na gomilu?Danas posle 40 kj setve primetim šta mi pravi problem ...
![]()
Iz Agrije su mi rekli da skinem nos sa te plastike i da sejem tako što sam i uradio. Koliko taj usmerivač utiče na preciznost setve u kukuruzu i suncokretu?
I zbog čega se ovo desilo? Nije na svakoj bateriji na dve baterije se desilo i na pločama su mešači iskrivljeni bili pomalo.
Ima i takvih ali ima i puno boljih ona armirana/gumirana , ali su skuplja.To su prava večna creva.To nema da se kupi.