DraleTD
Član
I jedan savet pre setve prvo povaljaj pa onda sej!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ivane koliko si platio kopirne tockove? Imam ih i ja, i plitke ulagace koje ne koristim pa bi ih mozda prodao.
Kod tebe u komšiluk ,Nadalj.Kiraj gde si nasao baterije?
Slikaj , pomaže.Ako vam nešto pomaže, mogu slikati fabričku Maju..... Prepravke nisam radio.
Manjevicu,Nodetka (pneumaseum 2) ima 2 kutije za djubrivo i u svaku staje po 150kg djubriva nebitno kog.Ukupno 300 kg.Koliko djubriva stane u kutije od Nodetke?
Koliko NPK a koliko Urea?
Na cetvororednoj ima dve ili?
Intersuje me za jednu kutiju.
Ja kupio Cansu pre tri godine .isto sam veoma zadovoljan.sejem oko 50 hektara godisnje.samo da napomenem da je diskonosna i 560 nije mogao da radi sa njom ,barem moj nije mogao.sejem sa new holandom od 75 ks.Pozdrav kolege, jel može neko od vas da mi kaže svoje mišljenje u vezi turskih sejalica? Kupio bih neku novu i nešto sam najbliži odluci da kupim Sakalak, ali me zanima vaše mišljenje o njoj, pa i o ostalima ( Cansa, Ozduman, Ozdoken,... )