Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sa OLT-om i treba da budeš zadovoljan to je odlična mašina samo im ja zameram te plastične štiftove i zupčanike pošto je to očigledno problem kod svih
Tacno tako. Pa ti imas NODET to mu dodje isto ko i OLT samo su jos kvalitetniji materijali, i u nekim detaljima se razlikuju.Preciznost stve zavisi i od kvaliteta setvenih ploca , ako na nekoj No1 sejalici stavite lose ploce isto nece lepo sejati.
PRIMER ploce sto sam dobio uz nodet i na kojima pise NODET GROUP seju skoro u milimetarsku preciznost dok Metaloradove pojedine rupe promasuju i za 2cm
Pre oko 3 meseca kostala je oko 50 000 evra ali to je 8x12 redova.i rok isporuke je bio oko mesec dana.
Kad sam rekao skracivanje,mislio sam na odsecanje dela opruge,do 10sm,tako da kad bateriju spustas iz transportnog polozaja u setveni bude sto manji pritisak na oprugu.Inace ovo je u redu sto si napisao,ko seje repu i sitno semenje ne moze da odseca oprugu.Мислим да ниси у праву. Скраћивањем опруге се постиже мањи притисак секције на земљиште.
Ej,te priče da plastični štiftovi i plastični zupčanici traju godinama zadržite za sebe jer su to notorne gluposti i neistine! Pa šta sad ovi ljudi kod mene koji imaju OLT-ove mašine su budale zato što neće ni da krenu sejati bez tih delova u rezervi.I zašto je nešto vrlina ako je bespotrebno,taj plastični štift da je toliko potreban imale bih ga sve mašine,evo npr. moja majevica nema taj štift i evo već 4 god.nije bilo ni potrebe za njim! a koliko si ih ti promenio u zadnje 4 god.?A ako se nešto zaglavi i zaustavi setveni aparat,na majevici imaš spojnicu koja je 150 puta jednostavnija i bolja nego zvono na OLT-u i ona će da čegrta i da ti javi kvar,i nema nikakvog pucanja lomljenja i menjanja delova.I još jedna veoma važna stvar,NIKO ali baš niko koga ja poznajem nije prodao MAJU i kupio OLT a dosta njih znam koji su prodali OLT i kupili MAJU ili to kane da urade.Ponavljam;NODET-OLT je ODLIČNA mašina al nevidim razlog da neka rešenja od pre 50 god.koja su čist promašaj neko naziva VRLINA.Sedi 1
Sigurnosni stift Se pokida ako setveni aparat IMA VECE OPTERECENJE OD PREDVIDjENOG znaci zaglavi zrna ili neki drugi zastoj , sto replicira Javljanjem Zvona koji se oglasava da se stift polomio .
Stift nije Mana vec VRLINA jer tebi na maji kad se zaglave zrna na podizacu ili na ulagacu ti primetis tek kad zrna pocnu da nicu
Četvrtaste.