Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stezač je drži da ne ispadne. Ako ni stezač ne može da drži osovinu onda se mora napraviti novi stezač. Ja sam to rešio ovako:Pozdrav imam pitanje na nodet sejalici jedna baterija ima luft zamenio biksnu i dalje sta moze da bude za sta sluzi stezac cevaste osovine ovde se javlja luft
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Proveri lezaj na automatu ako imas onaj kao na biciklu.Sta moze da bude problem pogonski lanac zategnut i samo se olabavi u radu vidi se kako visi i posle par metara se ponovo zategne, opruga od zatezaca lanca je citava? U pitanju je agria sejalica
Ne preskace zubi, gore ostane zateknut samo dole visi iako je tako labav pokrece mehanizamDa ne preskocio zub na lancaniku?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Stavljena je nova bicikla od olt sejalice posto nisu imali za agriu ali bi to trebalo da bude istoProveri lezaj na automatu ako imas onaj kao na biciklu.