pedja_agro
Novajlija
Posto su depoziteri, mogu li na 4 reda?
Ako je neko zainteresovan, prodao bih kutije i depozitore sa Maje za 6 redi. Staje oko 600kg djubriva.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto su depoziteri, mogu li na 4 reda?
Ako je neko zainteresovan, prodao bih kutije i depozitore sa Maje za 6 redi. Staje oko 600kg djubriva.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mogu pošto su kutije na 2 reda ali prodajem samo kompletPosto su depoziteri, mogu li na 4 reda?
Uzimao i jedne i druge, nisam primetio znacajne razlike.. Nije da se mnogo razumem tako da cu konacnu odluku prepustiti nekom dugom, ja sam pre 2 godine uzeo za suncokret i posto su se pokazale ok ove godine uzmem i za kukuruz isto kod njih pa javljam utiske nakon setve..Jesi li ih uzimao u ruku
Moguce, nemam ja oko za to da vidim tu preciznost.. Ako kukuruzne budu radile posao jednako dobro kao one za suncokret bicu zadovoljan jer a sejem samo svoje 15-20 hektara godisnje..Ima razlike...kvalitetnije i preciznije su uradjene, manje se uvijaju
Ja sam radio pre tri godine. Imam samo signalizaciju preko LED dioda, koja pokazuje da li sekcija seje. Ako mogu nešto da pomognem pitaj.Jel radio neko sam kontrolu setve možda?
Sam sam pravio senzore. Koristi tranzistore BPW 77 i diode odgovarajuće talasne dužine.To me samo I zanima.. Kako si postavio senzore, i koje su oznake ?