@Dobrinčan 3 metra baterija iza traktora ,koja komedija ....mogli su jos duzu da je naprave,4m ili nista!!!.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam spartac 4 reda pa ti skladni redovi ili kako se vec zove ja stavljam na 60cm,nek pomeri markireAko mogu da dobijem odgovor ovde od iskusnijih. Naime, drugar koji mi seje Nodet-kom (4 reda) uvek mu b ude razmak između dve sejalice na 80 cm. Da li neko može da mi objasni zbog čega mu se to dešava. Seje uvek sa 558. Dakle ako imam sad 50 prohoda (ili ti 200 vrsta) to je 500 cm - dakle skor još 2 prohoda. To je po meni mnogo kad bi se preračunalo koliko je to biljaka, a kasnije manje u prinosu. Da li je tu problem oko štelovanja markera na sejalici? Ako sam uspeo da mu objasnim (po ovde vašim predlozima i savetima) da ide prvom brzom sa pločama od 22 rupe i razmak u redu je ispao baš onako kako sam i zahtevao i želeo. Ako može neka neko mi odgovori jer bih hteo i ovo da uradim bez ovakvih stvari. Hvala svima.
Ja i kad sejem u brdu primeti se na spojevima u prva 2 prohoda, tu stajem i merim gde koliko treba da se podesi i posle na dalje sve bude tip top! Ko hoce da namesti kako treba sve moze ali ovaj ocigledno radi samo da uzme pare a na sta ce to da lici na kraju ne interesuje ga ocigledno..To je neki pajser koji nema osjecaja za posao, kako bi sijao po brdima gde cas sijacica bjezi na jednu stranu cas na drugu
Ili da bliže tera.Markire nek skupi 10 cm i lijevog i desnog i imat će točne prohode.