Dragan18
Član
Ima , Irtem jedina ima pogon setvene ploče na lanac.Da li ima neke realne razlike između ovih turskih sejalica? Da slikama su sve iste.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima , Irtem jedina ima pogon setvene ploče na lanac.Da li ima neke realne razlike između ovih turskih sejalica? Da slikama su sve iste.
Ova je mehanicka ?Meni je oznaka 634.588, jel isti menjac?
Послато са SM-A325F помоћу Тапатока
pneumatskaOva je mehanicka ?
Odakle na njoj dobijas pogon za ploce ? Kod mene je pogon na ovom trecem zupcaniku gledano sa leva na desno na drugoj slici, mislio sam da kod mehanicke to drugacije ide ali izgleda da je drugacije i od modela do modela.. Ne znam tacno koja je oznaka kod mene pogledacu danas jer treba da je pakujem u supu.. Menjac kao menjac inace izgleda isto..pneumatska
Izvuci i proveri osovinu u kom je stanju. Cesto kad se potrosi osovina dolazi do teskog ili nemoguceg kacenja u transportni polozajU čemu je problem kada baterija na Olt sejalici neće da ostane podignuta u transportnom položaju?
Proverio sam sad, oznaka kod mene je 634.454, menjac identican ali s obzirom da ne dobijas pogon kao i ja moguce da postoje razlike u podesavanju. Inace kod mene je isto podesavanje kao kod kolege koji ti je slikao tablicu.pneumatska