Milton
Član
Za North army
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebao si od njega uzeti i nalepnicu sa tabelom sa svim mogućim kombinacijama.Имам табелу за 84рупе и 96. Узео сам од Живка плоче али нема од 84 само са 88 и 96
48x5.5Koje ploče uzeti za setvu pasulja? Mislim koliko rupa i koji promer rupe da bude?
Raonik treba da radi dublje od diska 1 do 1,5 cmKako treba da stoje diskovi u odnosu na raonik,1-2 cm ispod ili iznad raonika.Kod drugara sam gledao stoje oko 1,5 cm ispod raonika a u uputstvu za Majevicu piše da treba da bude 1,5 cm iznad raonika.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Hvala na ideji.Za North army
Nije mi bilo jasno zato što kod njega disk ide dublje od raonika za 1,5 cm i on kaže da radi dobro.Raonik treba da radi dublje od diska 1 do 1,5 cm
To je čista sreća, njemu seme ide u meko, čak stoji dobar deo u procepu što pravi disk. Tu će se desiti katastrofa od nicanja kad-tad...Nije mi bilo jasno zato što kod njega disk ide dublje od raonika za 1,5 cm i on kaže da radi dobro.
Ti diskovi sluze samo da seku ostatke i nizasta vise.Sa takvim sejalicom sejem od 2004 godNije mi bilo jasno zato što kod njega disk ide dublje od raonika za 1,5 cm i on kaže da radi dobro.
Tako treba da stoji u radnom polozajuNeko je spomenuo da se na starom tipu majevice desavalo da na uvratima hoce da se zakljuca baterija. Jel ovako postavljate bateriju u radni polozaj i koji zub ste mislili da je pozeljno obrusiti. Meni bar deluje da to sa ovom oprugom ne bi trebalo da se desi.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Moja preporuka ide za Agrouniverzal.Stvarno su ljudi za svaki dogovor i danju i noću su dostupni na telefon a,dogovoreno se ispoštuje.Da napomenem samo za buduce kupce sejalica a i ostale mehanizacije da su prodavci iz firme MBV Vrsac teski lazovi! Kapariso sam kod njih sejalicu za kukuruz u januaru napisano na racunu da stize do kraja februara i cvrsto obecano da ce stici a evo do danasnjeg dana nije stigla i ne znaju tacno kada ce stici gazda Blagoja kaze od porucenih 58 stiglo im svega 16 tako da ubuduce ako sa njima budem trgovao pravim ugovor i overavam ga kod notara.