raspucin
Član
Sutra cu bas da pogledam koliko ima zuba, a sta da radim ako nema kako da dobijem pravilan raspored zrnaTaj lancanik ti je 24 zuba,tako je kod mene
Poslato sa KSA-LX9 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sutra cu bas da pogledam koliko ima zuba, a sta da radim ako nema kako da dobijem pravilan raspored zrnaTaj lancanik ti je 24 zuba,tako je kod mene
Pa sta znam druze, ali bas mi je gusto na nekih 20cm,dal da zamenim ploce pa da stavim veci razmak tipa na 28cm pa da bude na oko 24, ako je to moguceraspucin Naj bolje je da to ne meriš, zadaš razmak po tabeli i seješ. Ne može ona da savršeno rasporedi zrna na 24,5 neka budu bliža neka dalje. U početku sam se time zamlaćivao pa sam prestao da merim.
Ma to sam probao u dvoriste da vidim kako ide meko je tih 15m je pesak i tu sam je probao i kad sam premerio ima negde i na 24cm, ali vecinu je izbacila na 19-20cmLos raspored hoce biti i zbog pripreme, tvrda i plitka, jako suv gornji sloj i sl.
ako tebi izbaci dovoljno semena na zadat razmak, nepavilan raspored mozda i nije do sejalice
Taj gornji ima 12 zuba, a onaj dole pogonski od tocka ima 32 zubaSutra cu bas da pogledam koliko ima zuba, a sta da radim ako nema kako da dobijem pravilan raspored zrna
Dali mozda treba da se zameni taj donji pored tocka sa 24 zuba...Taj gornji ima 12 zuba, a onaj dole pogonski od tocka ima 32 zuba
,
Ima 12 zuba ali je dupli korak lanca sto znaci da ima 24 "obicna" zuba.taj lanac na obican lancanik ulazi u svaki drugi zub...Taj gornji ima 12 zuba, a onaj dole pogonski od tocka ima 32 zuba
,
Noviji modeli valjda imaju ove lance sa dugackim korakom.Ima 12 zuba ali je dupli korak lanca sto znaci da ima 24 "obicna" zuba.taj lanac na obican lancanik ulazi u svaki drugi zub...
Noviji modeli valjda imaju ove lance sa dugackim korakom.Ima 12 zuba ali je dupli korak lanca sto znaci da ima 24 "obicna" zuba.taj lanac na obican lancanik ulazi u svaki drugi zub...