Pneumatske sejalice za kukuruz

Погледај дали ти је ланац на мењачу у правцу.
Na 3d sam stavio
fb270be591642646d7f1b21ec3427b1e.jpg

Poslato sa KSA-LX9 pomoću Tapatoka

Pozdrav svima... Ako mozete da mi pomognete u vezi sa nodet sejalicom... Ja je namestim na 24.5 da seje ali mnogo vise izbacuje na oko 20cm sto je bas pregusto, a ploce su na njoj 27 x 5.5, pa dal je do ploce ili nesto drugo

Poslato sa KSA-LX9 pomoću Tapatoka
Da ti nije gore na lancu koji pokrece tocak ostao mali zupcanik sa 16 zuba umesto 24 ?

Код нодета транспорти и радни положај како се дижу и спуштају батерије

Poslednja izmena:
Da na taj.
Mada je na vecini sejalica koje sam do sad video lanac kao u menjacu, tek sam kod Mladena87 video taj krupni lanac. Za ove sa obicnim lancem znam da mali ide u setvi soje ko ima ploce sa 70 rupa. Tad se umesto Z24 stavlja Z16.

Radoslave skroz napred na konzoli stoji ručica blokade a ima i oprugu koja je drži, gurneš ručicu nogom ili rukom napred i onda podigneš i otkačiš bateriju a kada hoćeš da je zaključaš ručicu blokade povućeš nazad i podigneš rukom bateriju.U oba slučaja treba da se čuje klik kako bi znao da li se otključala ili zaključala.Prosto je, nije komolikovano a ja ne znam bolje da objasnim.
Raspućin kolega North je dao odgovor, takođe nemam iskustva sa takvom bicikl glavom.

Lančanik kao na beraču...nodet mašina ako je ispravna, dovoljni su lanac i lančanik za bicikle!

Nazad
Vrh