Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ne , Da su jako slične ali se ta rupa ipak razlikuje . Tako sam čuo , a ti provjeri.Da li štimaju Gaspardove ploče na Sakalak sijačicu. Treba mi za sjetvu soje.
Ove su najgušće u ponudi u HR.
HvalaSijača ploča 72 rupe, fi 3.5 mm. Za soju
72 rupe, ø rupe 3.50 mm Sijača ploča za Gaspardojakopic.hr
Tako i ja od 2004 planiram kontrolu i nistaTe elektronske kontrole setve su napravljene za nepušače.
Ja posle svaka dva kruga stanem, sidjem sa traktora, zapalim cigaru... okrenem točak da vidim jel ispada seme. Nagnem malo iz flaše, protegnem noge... i nastavim dalje.
Šalim se...
Svake godine nameravam da kupim novu diskosnu sa kontrolom, i onda ma šta da kupujem kontrolu za nodetku i da se zezam oko nameštanja... i Tako svake godine. A da vredi - vredi.
Bas tako, nama mladjima koji ce nam kontrola, ali deca insistiraju, misle da cu se izlomiti kad skacemFerdza bez kabine i nodetka ma kakva crna kontrola! Mi mladji i vitki skocis caskom noga preko volana i za 10sek. si vec na sedistu
MozePlaniram da posejem par kj suncukreta sa majevicom, a imam nove ploce od stare nodetke, da li bi to moglo da ide tako