Pneumatske sejalice za kukuruz

Na Majevici,kada se montira kontrola setve,da li skidate usmerivač?
Ima li mesta kad se ubaci nosač senzora,da se vrati i usmerivač?

Te elektronske kontrole setve su napravljene za nepušače.:ROFLMAO:

Ja posle svaka dva kruga stanem, sidjem sa traktora, zapalim cigaru... okrenem točak da vidim jel ispada seme. Nagnem malo iz flaše, protegnem noge... i nastavim dalje. :giggle:

Šalim se...
Svake godine nameravam da kupim novu diskosnu sa kontrolom, i onda ma šta da kupujem kontrolu za nodetku i da se zezam oko nameštanja... i Tako svake godine. A da vredi - vredi.
Tako i ja od 2004 planiram kontrolu i nista😀

Planiram da posejem par kj suncukreta sa majevicom, a imam nove ploce od stare nodetke, da li bi to moglo da ide tako

Zato ja vozim fergu bez kabine i skačem kao zekan. Da iskoristim još malo ove držeće godine, a posle šta bude. Sve će to snaje prodati jednog dana.

Kažu nije sramota pitati...:)

Stigla mi nova sijačica, ali ne znam kako pustiti baterije. Na ovom forumu sam pronašao kako napraviti za ključ za to, ali gledam baterije i ne kontam gdje se upne.
Hvala

Pravim reda po policama pa nalazim sve i svašta. Mislim da je ovo prenos za nodetku, nov je, nekorišten. Treba li kome? Dajem ga u pola cene od novog.
422492637fe8c757fd6894741b20e7ce.jpg
3b9c023bc9eae2479d1b27916022a7cd.jpg
649cf2f67140283953ccb22911aba6fc.jpg

Ajd molim te ako ti nije problem paremeri precnik novog diska. Cisto da proverim stanje mojih. Ovde se lepo vidi razlog zamene.

Nazad
Vrh