KishRobert
Prijatelj Foruma
Da se digne spomenik tom prosperitateu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima 2 zupcanika na bicikli glavi i 2 na tocku dole...vece mogucnosti za kombinacije.Za sta ce joj po dva lancanika?
Neće nikako da drži ili loše drži?Pozdrav svima.Nisam bio dugo na forumu ali se nadam da cu postaviti pitanje na pravo mesto.Imam problem sa sejalicom Majevica Lara 4r.Nece da drzi seme na plocama.Papriku sejem bez problema ali kukuruz i soju moram terati traktor imt 542 u prvoj brzini na 1800 obrtaja dabi postigao ravnomernu setvu.Ne znam sta da radim.Molio bih vas za savet.Masina je nova.
unapred hvala.
Pravi sam nedovoljan.Poskidaj creva sa turbine da vidiš da li turbina pravi vakum.
Procitao sam to u prethodnim postovima,nije mi to palo na pamet ali probatcu.Dali bi trebao izbusiti i kukuruzne ?Sa ovim rupama skidaci semena mi ne trebaju podigao sam ih skroz posto ne podize dva semena jedno uvek.Razbusi ploce na 5,5 mm,preporodice se sejalica.