Verovatno za sejanje na kucice kao sto rece kolega,bundeve ili slicno...Jel zna neko za cega su ove ploce
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno za sejanje na kucice kao sto rece kolega,bundeve ili slicno...Jel zna neko za cega su ove ploce
Ovo su skroz drugačije baterije od klasičnih nodetki...
To je za sejanje kukuruza, nekada se tako sejalo 2 po 2, ali razmak izmedju njih poprilican, 30-40cm, razlog je bio taj sto se lakse okopavao tako kukuruzJel zna neko za cega su ove ploce
jel to diskosna sa niskim aparatom ili obicna sa ravnikom,?Cansa ima.
Послато са Redmi 6A уз помоћ Тапатока
Ovo su skroz drugačije baterije od klasičnih nodetki...
Imao je Cafez, a dal ih jos dobavlja agrouniverzal ne znam.Da li neko ima Cansa sejalicu ili neku drugu tursku sa niskim setvenim aparatom?
Послато са Redmi 6A уз помоћ Тапатока
Kupi ploce sa 96 rupa i onda nemas potrebe da menjas lancanike i sejes 2 brzomSad sam izbrojao-72 rupe. Sejalica IMT.
Napravi ona dobar razmak sa ovim pločama,ali kad se zamene mesta zupčanicima kako je predvidjeno fabrički,pogonski točkovi veoma teško okreću da imam utisak da će svakog momenta nešto pući. Sa 549 kad sejem soju idem trećom sporohodnom,ne smem brže.
Produži šipku od od nosača tanjira.Pogledaj moje poruke pre neki dan sam stavio slike mislim u temi kukuruz.