Druškan
Član
POLI PLAST ZRENJANIN Ljubice Odadzic17 023536250
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nedavno sam otvarao jednu bateriju da vidim stanje pa sam slikao.Kolega koliko podigne 560, mi smo probali pa nisko nam bilo, baterije hoce da zapinju kada su spustene-radnom polozaju.
Vise me zanima ako imas sliku sta ima i kako izgleda iznutra baterija, ima dva zupcanika i lanac? Imali neki spaner? Hteo bih da otvorim svaku da pregledam i remontujem.
Jel postoji u Zrenjaninu jos neka firma koja proizvodi delove za nodet sejalece osim Plamet-a
Obecao Sam slike ulagaca navarenih tvrdom E DUR 600 elektrodom
Jedan Nov za ulagac sablon I cepaj
Ovi su od diskosne majevice jednog naseg clana
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Traje dosta dugo clan Leka je posejao preko 100kj a samo smo sa CO2 PREŠLILuka, koliko poseju ovako navareni? Danas sam ih izmenjao, potrosili se posle nesto malo vise od 200kj. Cetiri reda, znaci potrosili se na manje od 50kj svaki.
Lepo obrusiš ides prvo prelaz sa bazičnom a onda se E dur tri četiri prelazaLovac Luka@ reci mi kako navarujes ovu E DUR 600 elektrodu na gusani ulagac?Ja bi trebao moje ulagace na nodetki da navarim jer se ne isplati menjati ih svake druge godine.