Milton
Član
Ja sam primaknuo turbinu skroz do piramide kako bi unutar tockova stalo 3 reda i sa svake strane jos po 2. A turbina mi smetala posto ide bas na sredinu baterija. Evo vidi se na slici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmisljao sam danas kako bi bilo da marker na sestorednoj sejalici stavim da mi bude po sredini traktora?Kakva su iskustva sa tom varijantom?
Meni je ok.Kuci radim sa majom normalno a kod rodjaka sa gaspardom 6r na sredini.zitnu teram na sredini stalno
Pa zavisi koliko su ti dugacki nosaci markera ali u sustini moze.Mislim da bi tako bilo lakse za setvu nego gledati u sredinu tocka.Morao bi skidati blatobrane i nosace ako hocu u tocak da gledam.Дали и на четворедним олт,нодет могу маткири да се наместе да иде по средини трактора?
Jesi napravio nesto na sredinu traktora da lakse pratis marker?
U stranu je pomerena turbina, vidi se na slici. Obrati paznju na nosace turbine.Kolega Druskane , kako si uspio staviti 7 reda a da nisi izmestao turbinu prema napred, ili ja ne vidim dobro.
Ne mogu se koristiti druga djubriva. Ozljebljeni valjak dozator je suvise mali da bi mogao da dozira granulisana djubriva.Dali je neko od članova u depozitore koje na sejalice ugrađuje "eliksir" za superstart , koristio neka druga đubriva tipa an, san ili ureu. Prvi put imam priliku da koristim depozitore inače sejalica Kuhn junior 2 sa diskosnim otvaranjem
Drugar ima 72x4.5mm. Drze vakuum odlicno na 4 reda.Nodetka sa uskim crevima,koje ploce preporucujete za soju,tj koliko rupa,koji promer ?.Ovde sam citao malo kroz temu preko pretrage i ima puno razlicitih kombinacija,od 70 do 96 rupa valjda ,kao i promeri od 3 do 4.5mm ....
Kupi ploce sa 96 rupa i resio si problem.Zaboravio sam navesti da sejem na 70cm medjuredno.Svejedno,mislim da cu uzeti ploce od 88 rupa (x4.5mm valjda),to je neka zlatna sredina kolko sam sad jos dodatno citao ovde u temi,imam vec lancanik onaj od 16 zuba ,trenutno na sejalici od 24.No po nekim racunanjima dodje da moze isejati nesto vise od 430 hiljada zrna sa 24 zuba lancanikom i 88 rupa plocama na 70cm ,tj oko 3.3 cm u redu.Ionako ne bi sejao rane grupe ,uglavnom drugu i prvu,no ako treba lancanik da se menja,promenucu nije problem.