ja sam uzeo ozdoken pre par godina,tad mi je naoko delovala bolje od drugih turakaOzdoken i Ozduman, jesu li to dva različita proizvodjača?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam uzeo ozdoken pre par godina,tad mi je naoko delovala bolje od drugih turakaOzdoken i Ozduman, jesu li to dva različita proizvodjača?
Samo iz razloga koji si naveo je i kupujem.Samo i ja da dodam . Jest nodetka možda u vrhu preciznosti razmaka sjemena , ali daaaaleko je bitnija jednaka dubina sjetve i tzv "pakovanje " sjemena , tj kako koja sijačica stisne zemlju oko sjemena da što manje ostane u vazdušnom džepu . Zato su mane visokih sjetvenih aparata i diskova manje bitne od njihovih prednosti.
Pozdrav svima,nisam do sada imao sejalicu,danas pazario Nodet Planter 2...sa kutijama za veštak(prohrom).Ima li neko nekih iskustava? Najviše me interesuje nošenje,koliko je teška za Rakovicu 65 (sa svim tegovima naravno)?
Sent from my iPhone using Tapatalk