mixer87kac
Član
Pa šta je sad?! Nema na kraju 'ali no' ?!
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Raspored biljaka u redu zavisi od više faktora, nodetka stara pravi najbolji raspored ali nemože održati dubinu setve kao majevica a o stranim sejalicama da nepričamo.
Verovatno si kukuruze posejao ranije pa zatim soju...a zemlja se iz dana u dan sušila nenormalno...Hoće seme da bude na 2 cm. gde se uruši suva zemlja u kanal pre pada zrna.Što je najgore nalazim zrna koja nisu nikla na 2 cm ispod površine, a metar-dva dalje sve normalno, nije mi uopšte jasno kako je zrno soje ostalo tako plitko a kukuruz nije...
Sad su u modi visoki ulagači da što duže traju a niko nemisli da seme duže putuje do kanala i da se zemlja vrati pre nego što seme padne u kanal, nisu oni inžinjeri džabe stavili taj ulagač te visine ali no.
To je visoki, Sale je u pravu sto se toga ticeSale, od pete ulagača (bolje rečeno od oštrice ulagača) do plehanog dela je 6cm. Da li je to standardni ili visoki ulagač?
Zato sam ja na mojoj imt produzio kanal na baterijama da suva zemlja nebi upala pre zrna , sad zrno padne i tek posle 5 cm zemlja moze da dodje preko njegaVerovatno si kukuruze posejao ranije pa zatim soju...a zemlja se iz dana u dan sušila nenormalno...Hoće seme da bude na 2 cm. gde se uruši suva zemlja u kanal pre pada zrna.
Skidaci zrna nisu dobro namesteni.Zbog cega nodetka pravi gomile,po 2-3 zrna padne na gomilu...