Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Surina zadnjeg dela na novom je isto 2,5mm kao I na navarenom, seme NE TREBA DA LEGNE NA DNO BRAZDE vec da ostane zaglavljeno izmedju zidova TU SE DOBIJA SKLOP I RAZMAK!!!Ja sam te ulagače zamenio pre tri godine, posejali su do sad 100kj i ne izgleda mi da su se puno potrošili, zapravo kao da se nisu ni trošili. Ok, da sad imam pored neki nov ulagač pa da uporedim sigurno bi bilo razlike, ali hoću da kažem da i posle 100 jutara imaju dobru oštricu, i ovaj zadnji deo je još uvek u obliku trougla a trebalo bi da je tu malo širi...
Ovo Bojane ne stoji-imam obe...obe rade sasvim dobro ako se pravilno podese...ali maja je u prednosti par stavki...al da je skupa nova-preskupa je.Ne znam cene, uzasava me da nodet ide 9km/h a majevica 5km/h i da Nodet bolje poseje.
Sa strucnih predavanja receno je da je bas suprotno...kraj raonika ne sme biti uzi od prosecne velicine semena koje se seje...ne kazem da ne useca bolje,pogotovo u losim uslovima,tvrdom itd,al tako struka kaze.Surina zadnjeg dela na novom je isto 2,5mm kao I na navarenom, seme NE TREBA DA LEGNE NA DNO BRAZDE vec da ostane zaglavljeno izmedju zidova TU SE DOBIJA SKLOP I RAZMAK!!!
Seme se vrti dok pada I ako je brazda siroka ono se otkotrlja bio je snimak na you tube!!!!!
Zato je neko pisao da lepse seje okruglo seme!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока