lovac luka
Član
A cela 6 redi ima oko 700kg
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ferguson clovi sa njom bez semenaA cela 6 redi ima oko 700kg
Stara jos od prvih 93 godMožda stari tip sa slabijom i običnom gredom,starim tipom baterija. Ova naša ima hidro markere i gredu i n.tip baterija,bez diskova i rajka bez tegova je jako teško nosi. Tačnije,ne mož' upravljat' s'njom. Tako da ferdi nema šanse da je nosi.
Neznam tacno, ali recimo da je moja nardi teska oko 1450 kg prazna. Greda je bas mocna i u njoj su dva cilindra koja sam teze 30 kg. Moze biti sigurno i do 100 kg.
[/IMG]
Kod nas IMT 542 seje bez ikakvih problema vec 3-4godine sa 6 redi sa sklapanjem krajnjih baterija. Napunimo pune kutije semena pa ne clovi nikada (jedino bas kada je ogromna rupa na leniji a udje brzo-retko se desava), a nema ni jedan teg napred. Bili smo je kacili i za 560 ne oseca je kada je dinge sa punim kutijama samo sto smo odustali jer je imao najsporiji kardan pa je trebao velik gas skoro 2000obrtaja, sada je kardan ubrzan, ali i dalje ce je nositi 542 2brza na 540 obrtaja kardana i to mu je sto mu je.
Kod nas IMT 542 seje bez ikakvih problema vec 3-4godine sa 6 redi sa sklapanjem krajnjih baterija. Napunimo pune kutije semena pa ne clovi nikada (jedino bas kada je ogromna rupa na leniji a udje brzo-retko se desava), a nema ni jedan teg napred. Bili smo je kacili i za 560 ne oseca je kada je dinge sa punim kutijama samo sto smo odustali jer je imao najsporiji kardan pa je trebao velik gas skoro 2000obrtaja, sada je kardan ubrzan, ali i dalje ce je nositi 542 2brza na 540 obrtaja kardana i to mu je sto mu je.
Ja sam mislio da su te kutije od starog tipa manje nego novi tip. Sad vidim da su izgleda iste. Pa neka probacemo pa snimim ako ide...Bogme će to biti malo teško za 560 da nosi, u tih 7 baterija stane oko 120kg semena.
Ja sejem isto sa 542 2 brzom i nema problema sto se tice preciznosti u knjizi lepo pise radna brzina od 6-10kmh... govorim za olt sejacicuDa to nije malo brzo za preciznu sjetvu? 2. brza na 1700 okretaja? To je negdje 10-11kmh...
Ja sam mislio da su te kutije od starog tipa manje nego novi tip. Sad vidim da su izgleda iste. Pa neka probacemo pa snimim ako ide...
Ide sporije, mozda oko 9Da to nije malo brzo za preciznu sjetvu? 2. brza na 1700 okretaja? To je negdje 10-11kmh...