Agrostandard isto prodaje iz Turske uvoz.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da cu je se u narednu godinu dve kurtalisati. Ne stize para na sve strane. Ove godine sam kupio nove gume za traktor i ulozio jos dosta para u traktore. Sad mi je prioritet spartac koji moram kupiti do sredine Juna. Da se namucim jos godinu dve pa posle kupim neku Nodetku, izremontujem je i Bog da me vidiProblem je prost a zove se Bekerica komplet,jedino delimicno taj problem moze kompenzovati brzina od prilike 3SH na 539,a za potpuno resenje problema je potrebno prodati je.
Ali treba naci novog pecenjaka kome ces je prodati to je treci veliki problem ja nikada sretniji nisam bio nego kada sam je kurtalisao,a inace moja je bila original mogu zamisliti kako je tek sa ovim imitacijama sto su radjene kod nas!Problem je prost a zove se Bekerica komplet,jedino delimicno taj problem moze kompenzovati brzina od prilike 3SH na 539,a za potpuno resenje problema je potrebno prodati je.
Te kulture nekako i šljaka ali soja je problemJa sejem Bekerom bez problema oko 40 Ha godisnjem doduse soju ne sejem, sejem samo kukuruz, suncokret i sirak...
Postavio si zanimljivo pitanje ,i ja sam se bas pitao jel se to moze odraditi,posto je clan @Kiraj odradio na maji,a maja je kopija plantera,mislio sam da bi trebalo biti moguce odraditi,samo opet nisam bio siguran.Ima dosta plantera po oglasima ,ali bez diskova,sa diskovima su na dobrim cenama (6 redi).jel se može na nodetovu planter sijaćicu namontirati od maje diskosni ulagač i to što ide s time sve i koliko bi to koštalo otprilike?