USikiju ti Sale i ja prepravimo masinu dok stignu cevapi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima nekih ideja o kupovini sejalice za sledecu sezonu, potrebna mi je za sopstvena potrebe nekih 10ha eventualno do 15 godisnje. Koju bi ste mi preporucili ?? Ne znam da li da gledam neke jeftinije nove ili polovne.
Ima li ko iskustva sa nekom turskom sejalicom sa visokim setvenim aparatom ?
ja sam uzeo preko pokrajine,jos se čeka isporuka a kad skinemo pšenicu isprobat ću je sa setvom sojeIma li ko iskustva sa nekom turskom sejalicom sa visokim setvenim aparatom ?
citirao sam postEvo i mene konačno...danas "gužva" u ataru pa se sve sudaramo koliko nas je bilo
Sejačica vredi te pare za koje se prodaje....
Koševi za veštačko đubrivo 2* 200kg, prohromski koševi za mikro granulate.... Goran je već nabrojao opremu
[/IMG]
Hidro rasklopivi ram, hidro podešavanje međurednog razmaka 50-70cm, hidro markiri
[/IMG]
Zaboravi Goran da napiše da će za te pare dobiti i kardan
[/IMG]
Matic Da me Goran vodi kao telohranitelja morao bi da plati tu uslugu, a ovako osećam se kao direktor, jedem, pijem, uživam pa čak i obiđemo neke forumaše koji su nam usput....