Nije greda,nego piramida. Maticu mislis da bi islo u javnost da je naprslo,da ne bi sakrili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sigurno su zavarili nekako ... niski setveni aparat je njegova, teleskopska, ko tvoja maja, lose lenije kod njih od komasacije a brasa malo poteroI jel sredio defekt sto se tice piramide?
http://www.pik.ba/artikal/12165194/sijacica-gaspardo-sp4-za-kukuruz-i-repu/
Vrijedi li ove pare???
Zanimljivo ulaganje djubriva.Nikad vidio.
niski je aparat ... sve u full-u kao i nas brasaSlavko jel Brasina niska ? Bem ti bio sam ubedjen da je visoki SA,hidro markiri i kontrola za zrno u fulu.
Ovakav sistem na vazduh se koristi na nodet sejalicama za insekticide i ubacuje je ga ispred semena
Danas sam bio u prodavnicu rezervnih delova za biciklu i na rafovima ugledam nešto što bi možda moglo da se ugradi na sejalicama ili je to neko već uradio. Evo o čemu se radi. Kao modni detalj na bicikli može da se ugradi jedna stvarčica koja bi mogla da meri brzinu, predjen put i još što šta. E taj predjen put bi mogli da pomnožimo sa širinom sejalice (2,80-3,00) i da dobijemo posejanu površinu. Neznam dali neko može da ovu mou ideju shvati ali tako bi mogli da dodjemo do jeftinog brojača i znali bi koliko bi posejali uslužno. Nadam se da sam lepo objasnio šta bi hteo da postignem. Dal ova moja zamisao pije vodu. Inače ti uredjaji za na biciklu su od 600din pa na više. Znači pokušaj nije skup da bi se probao.