Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda nije sejalica u libeli - produžen toplinkMajstore ''nagnuo'' sam turbinu nadole ali treba jos da bi se mitraljez izbegao, ali konstuktor to nije zamislio da moze bas toliko....
Možda nije sejalica u libeli - produžen toplink
Sejem na 1000 obrtaja kardana - 1500 obrtaja motora, na uvratinama na leru dižem skroz,al nemam mitraljez,možda ti kratak kardan pa se raziđe više nego što bi smelo kad podigneš skroz??
Walterscheid nije sigurno, veruj na rec. Kardan od 120 cm kosta oko 250 do 300 evra, obican. Ali uverio sam se da vredi svaku paru, imam ih na crvenoj masini.
Kad sejalicu nosi veći traktor nema problema
ali kad nosi npr. IMT 539 beker sejalicu tu turski kardan prsne za sezonu a možda i pre
traktor nizak a mora da se sejalica visoko podigne
Možda na brežnjevu toplink da prebaciš u skroz gornju rupu,kad dižeš manje će naginjati sejalicu napred
Zektor,ti grešiš
zna se kako stoji topling na sejalici i on se ne usklađuje s kardanom nego s položajem raonika
smem da se kladim da nodetka zakačena za belorusa može sasvim dovoljno da se digne da ne rastura kardan
ja sam nosio nodetku sa 577 i nikakvih problema nije bilo,dignem je ne smal do kraja
ali na 539 već hoće da lupka kardan ali podnošljivo
Sta ti je to? Mislis na piramidu od sejalice?
Čini mi se da sijača mora stajati paralelno sa tlom,pojedine n.p.r Olt imaju sa strane i "aparaturu" za ravnanje.Tako da obaranje prema dole tj. skraćivanje treće poluge ne pije vode.